Декілька сотень мітингувальників на Європейській площі вимагали відставки уряду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Декілька сотень мітингувальників на Європейській площі вимагали відставки уряду

Казна та Політика
591
Кілька сотень людей на Європейській площі у Києві вимагали відставки уряду, передає кореспондент РБК-Україна.
На сходах Українського дому була встановлена сцена, з якої перед учасниками мітингу виступали представники політичних сил, що беруть участь в акції.
Учасники акції тримали партійні прапори, зокрема, "Батьківщини", Всеукраїнського об'єднання "Свобода", Європейської партії України.
В акції протесту також брали участь один з лідерів "Батьківщини" Олександр Турчинов, народні депутати від "Нашої України - Народної самооборони" (НУ-НС) В'ячеслав Кириленко, Микола Катеринчук, нардепи від БЮТ-Батьківщина Віталій Корж, Андрій Павловський та Олег Тищенко.
Нагадаємо, координатором акції виступив Олександр Данилюк, який раніше був одним із координаторів акції протесту проти Податкового кодексу на Майдані Незалежності.
На Майдані Незалежності оточена представниками міліції площі від вул. Інститутської до Городецького.
Нагадаємо, 3 грудня ц.р. координатори штабу порятунку українського підприємництва відмовилися від ідеї провести 6 грудня ц.р. мітинг на Майдані Незалежності. Вони заявили, що не відмовляються від акцій протесту, але збираються йти в регіони і проводити роз'яснювальну роботу з підприємцями відносно Податкового кодексу.
2 грудня ВР прийняла нову редакцію Податкового кодексу із врахуванням пропозицій Президента України Віктора Януковича, після того, як він його ветував 30 листопада.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас