АППБ "Аваль" має намір у 2003 р. зберегти свої позиції у кредитуванні АПК — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АППБ "Аваль" має намір у 2003 р. зберегти свої позиції у кредитуванні АПК

Кредит&Депозит
76
Акціонерний поштово-пенсійний банк «Аваль» має намір у 2003 році зберегти свої позиції у кредитуванні агропромислового сектора, повідомила прес-служба з посиланням на голову правління банку Олександра Деркача.
За його словами, станом на середину грудня обсяг кредитного портфелю сільськогосподарським підприємствам складав близько 1 млрд. грн., у тому числі кредити, видані безпосередньо сільгосптоваровиробникам — близько 475 млн. грн. Як відзначив О. Деркач, у зв’язку з тим, що в поточному році фінансовий стан багатьох господарств погіршився, «Аваль» у січні майбутнього року має намір внести «деякі корективи у структуру заборгованості АПК» і визначитися, з якими галузями сільського господарства він буде в основному працювати, під яке забезпечення й у яких обсягах. При цьому одним із пріоритетних напрямків для кредитування О.Деркач назвав підприємства, що спеціалізуються на переробці сільськогосподарської продукції.
О.Деркач повідомив, що, за попередніми даними, обсяг кредитного портфелю банку за підсумками 2002 року складе близько 3,9 млрд. грн., у тому числі кредитний портфель юридичних осіб — 3,6 млрд. грн.
Планується, що до кінця 2003 року кредитний портфель банку збільшиться приблизно на 50% — до 5,5-6 млрд. грн.
Акціонерний поштово-пенсійний банк «Аваль», створений у 1992 році, входить у групу найбільших банків України. Серед його акціонерів — ВАТ «Укртелеком» і держпідприємство поштового зв’язку «Укрпошта».
Балансовий капітал банку на 1 грудня складав 442 млн. грн., розмір чистих активів — 6723 млн. грн.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас