Азаров: Звільнень в уряді не буде — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Звільнень в уряді не буде

Казна та Політика
261
Прем'єр-міністр України Микола Азаров прогнозує, що в уряді не буде відставок після прийняття Податкового кодексу.
Про це Азаров заявив в ефірі програми "Велика політика з Євгеном Кисельовим" на телеканалі "Інтер".
"Кожен повинен мати право на помилку, і відповідальність уряду полягає в тому, аби цю помилку виправити вчасно. І те, що відбувається з податковою реформою в країні, я абсолютно не вважаю невдачею, а я вважаю великою перемогою. Тому в цілому, не дивлячись на окремі шорсткості - а вони сповна можливі, без них не обійдешся, - якщо ми почнемо за кожну помилку збивати голови, то я не знаю, хто в такому уряді працюватиме. Тому заспокойтеся. Там, де люди допустили серйозні прорахунки, ми їх поправимо", - сказав Азаров.
При цьому він зазначив, що в уряді було проведено нараду "у своєму колі" відносно того, чому при розробці Податкового кодексу не було враховано думку підприємців із спрощеної системи оподаткування. "Розбір був абсолютно конкретний, абсолютно чіткий і зрозумілий", - заявив Азаров.
Разом з тим він зазначив, що не вважає потрібним публічно говорити про те, що саме обговорювалося в уряді відносно Податкового кодексу, "лише тому, що ці люди ще знадобляться для проведення інших справ".
В той же час Азаров заявив, що одним з недоліків при розробці Податкового кодексу він вважає те, що цим займалася велика кількість людей.
Нагадаємо, президент України Віктор Янукович підписав Податковий кодекс.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас