Путін підписав розпорядження про приватизацію на 2011-2013 роки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін підписав розпорядження про приватизацію на 2011-2013 роки

Казна та Політика
473
Прем'єр-міністр Росії Володимир Путін підписав розпорядження про затвердження програми приватизації федерального майна та основні напрямки приватизації федерального майна на 2011-2013 роки. Про це повідомляється в документі, опублікованому на сайті російського уряду.
За цей період планується здійснити приватизацію акцій, що перебувають у федеральній власності, таких найбільших компаній, як "Роснафта", "Русгідро", Федеральна мережева компанія Єдиної енергетичної системи, "Сучасний комерційний флот", Сбербанк Росії, Банк ВТБ, Об'єднана зернова компанія, Росагролізинг, РЖД.
Крім того планується приватизація федеральних державних унітарних підприємств (ФДУП), що не забезпечують виконання державних функцій Росії.
Великими об'єктами приватизації стануть акції "Апатит", "Видавництво "Просвещение", "Авіакомпанія "Сибір", "Архангельський траловий флот", "Ульяновський автомобільний завод", "Мурманський морський рибний порт", "Східний порт", "Алмазний світ".
У 2011 році очікуються надходження доходів від приватизації федерального майна без урахування вартості акцій найбільших компаній у розмірі 6 млрд рублів. У 2012 і 2013 роках - у розмірі 5 млрд рублів щорічно.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас