Коломойський: Чим більше буде "буржуа", тим буде краще для країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коломойський: Чим більше буде "буржуа", тим буде краще для країни

Казна та Політика
985
Відомий український бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що для виведення країни з кризи у влади має бути певний кредит довіри.
Про це він заявив в інтерв'ю порталу IzRus.
"Нинішня влада оголосила, що бере на себе повністю відповідальність за виведення країни з кризи... У неї має бути певний кредит довіри. Ще рано говорити про результати, це займе час", - сказав Коломойський.
"Сьогодні на Президенті велика відповідальність. Сьогодні вже немає того парламентаризму, який був в останні чотири роки. Ми повернулися до президентсько-парламентської форми правління, і при цьому роль Президента зросла. У нас Президент дуже відповідальний, продуктивний і дуже досвідчена людина, хороший господарник, який все життя провів на господарській роботі", - зазначив він.
За словами Коломойського, кризи в Україні якщо трапляються, то носять локальний характер, який часто має політичні причини.
"Зараз Україна потихеньку набирає обертів. Українська економіка, на жаль, з радянських часів орієнтована на експорт, а її експортні галузі не є "прайсмейкерамі" у світі, і тому вони "розхльобують" ті цінові перепади, які трапляються на міжнародних ринках. Це насамперед стосується сталі і хімічних добрив. Чим швидше Україна створить внутрішній ринок, фондовий ринок, чим більшим буде індекс споживання, чим більше буде так званих дрібних і середніх "буржуа", тим буде краще для країни", - сказав Коломойський.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас