У 2011 році чиновникам можуть урізати пенсії та зарплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 2011 році чиновникам можуть урізати пенсії та зарплати

Казна та Політика
670
Спікер Володимир Литвин відзначає, що при прийнятті державного бюджету на 2011 рік передбачається "урізати" пенсії і зарплати чиновників.
Однак Литвин вважає, що це не дасть можливості наповнити бюджет, оскільки це будуть не такі великі кошти. "Коли сьогодні влада веде мову про те, що складно, треба потерпіти, то люди закономірно ставлять питання, що треба потерпіти всім", - додав він.
Він зазначив, що владі, "закликаючи затягнути пояси", необхідно і самій це зробити. "Момент досить складний, і, очевидно, треба його переживати владі разом з людьми", - зазначив голова ВР.
Литвин також повідомив, що звернувся до уряду з проханням внести на розгляд парламенту "відповідний документ про Кіпр, тобто про ліквідацію угоди про співпрацю ще Радянського Союзу з Кіпром, куди найчастіше виводяться гроші з України". "Якби це можна було прийняти рішенням Верховної Ради, то я вас запевняю, що рішення було б давно прийнято, але це повинен бути документ з уряду", - підкреслив Литвин. За його словами, у разі прийняття такого документа вдасться збільшити надходження до бюджету.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас