Кредитний портфель Промінвестбанку збільшився до 4,3 млрд. грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредитний портфель Промінвестбанку збільшився до 4,3 млрд. грн.

Кредит&Депозит
215
З початку року обсяг кредитного портфеля Промінвестбанку збільшився на 1,44 млрд. грн., або в 1,5 разу, і на 1.12.2002 р. досяг 4,3 млрд. грн. У загальній структурі кредитів банку 98,5% складають позики, надані суб’єктам господарювання. Традиційно пріоритетними для банку залишаються базові галузі промисловості – паливно-енергетична, металургійна та машинобудування.
За словами Голови Правління Промінвестбанку Володимира Матвієнка, у наступному 2003 році банк, як і в попередні 10 років, продовжуватиме реалізацію стратегії кредитування українського виробника. Стратегічним напрямком визначено активізацію інвестиційної діяльності. Промінвестбанком створено Централізований фонд довгострокового кредитування інвестицій, за рахунок коштів якого вже здійснюється кредитування інвестиційних проектів, що забезпечують випуск конкурентоспроможної продукції і мають важливе значення для економічного й соціального розвитку країни.
Сьогодні за кредитної підтримки банку налагоджується серійний випуск літаків на Харківському авіаційному підприємстві, оновлюється парк рухомого складу поїздів Київського метрополітену, парк електровозів ДАЗТ “Укрзалізниця”, проводиться реконструкція Донецького заводу газової та електричної апаратури тощо.
Довідка.
Капітал Акціонерного комерційного промислово-інвестиційного банку на 1.12.2002 р. склав 830,9 млн. грн.; прибуток – 81,4 млн. грн. Голова Правління банку – професор Володимир Матвієнко.
За матеріалами:
Промінвестбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас