Київські кінотеатри вирішили не віддавати приватникам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київські кінотеатри вирішили не віддавати приватникам

Казна та Політика
174
Комунальні кінотеатри "Ленінград", "Лейпциг", "Флоренція" і "Росія", які страйкують другий тиждень, не передадуть приватникам.
Так вирішила комісія Київради з культури. Рішення підтримує влада: заступник мера Леонід Новохатько пообіцяв, що кінотеатри не будуть продавати, пише газета Сегодня.
"Директорів тепер призначатиме особисто глава КМДА Олександр Попов. Про це сказано в новому статуті, який нам передав главк культури. Раніше керівників кінотеатрів призначав главк", - сказав голова комісії Олександр Бригинець.
Нагадаємо, кіноскандал розгорівся через те, що керівникам чотирьох кінотеатрів не хотіли продовжувати договори на новий термін, у той час як за попередні 5 років вони реконструювали та модернізували свої кінозали. Директори це сприйняли як сигнал до подальшої приватизації.
"Ми не лише хочемо залишитися при посаді, але і залишити кінотеатри комунальними. Це допоможе нам тримати ціни нижчі, ніж у комерційних, і зберігати знижки для дітей та пенсіонерів", - говорить директор "Ленінграда" Ірина Богорська.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас