Коментар до Податкового кодексу. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коментар до Податкового кодексу.

3055
Президент України Віктор Янукович застосував вето до Податкового кодексу- інформація про це розміщено на офіційному сайті Президента України. "Я їду сьогодні в Астану і вірю, що за дві доби люди, які несуть нині відповідальність за цей документ, свою справу виконають", – наголосив Віктор Янукович.
Запрошуємо на семінар, де можна отримати повне уявлення про його новації з вуст розробників кодексу, членів громадської колегії при Комітеті Верховної Ради, керівних працівників ДПАУ та провідних юристів України. СЕМІНАР БУДЕ ЦІКАВИМ і КЕРІВНИКУ, щоб мати загальне уявлення про майбутні зміни.
Фінансовий клуб України запрошує на СЕМІНАР, присвячений Податковому кодексу.
Найближча дата проведення: 13.12.2010 Інші дати на сайті: www.finclub.kiev.ua
Початок о 10:00:
Програма семінару:
Адміністрування податків. Нова процедура проведення перевірок після введення в дію Податкового кодексу. Чи діє база 17 грн. для стягнення штрафів. Нова стратегія зустрічі перевіряючих в 2011 р. Процесуальні дії: що з'явиться нового і як з цим працювати. Повноваження ДПАУ в 2011 р. Процедура накладення, застосування штрафів.
Як працювати на єдиному податку приватному підприємцю після введення в дію Податкового кодексу. Які правила вступають в дію з 1.04.2011, а які з 1.01.2011. Сплата єдиного соціального внеску (ОСВ): чому підприємці з 1.01.2011 будуть платити різні суми ОСВ (в т.ч. різний%). Чи буде заборонена спільна діяльність. Які послуги підприємців будуть ставитися на валові витрати з 2011 р.
Співробітництво підприємців і підприємств зараз і з 2011 р.
Податок на прибуток у Податковому кодексі.
Нова концепція оподаткування: відмова від двох подій, об'єкт оподаткування і податкова база. Ставки податку: "невалові" доходи і витрати, повернення собівартості в оподаткування, перехідні положення. Зв'язок оподаткування прибутку з бухгалтерським обліком: зближення без злиття, неминучість ведення податкового обліку прибутку, податкові різниці - третій облік, бухгалтерська термінологія в податковому обліку, операційні податкові витрати. Пільги в оподаткуванні прибутку: Податкові канікули передбачені розділом III Кодексу, звільнення від оподаткування передбачене прикінцевими положеннями Кодексу. Обмеження щодо включення до витрат: витрати не враховуються при визначенні прибутку, при операціях з платниками єдиного податку, при придбанні послуг у нерезидентів, при виплаті роялті нерезиденту, витрати подвійного призначення, нові критерії "процентних" обмежень. Необоротні активи в оподаткуванні: амортизація в податковому кодексі, мінімальні терміни, по об’єктно і щомісяця, 16 груп основних засобів, 6 груп нематеріальних активів, розлучення ремонту і поліпшення основних засобів, зміни в термінах "нематеріальні активи" і "роялті", перехідні положення. Оподаткування окремих операцій: операції з іноземною валютою, оперативна оренда, операції з цінними паперами, безнадійна і сумнівна заборгованість, операції з нерезидентами.
ПДВ в Податковому кодексі
- Продаж нижче собівартості, застосування поняття "звичайна ціна": порівняльна характеристика як було, нюанси після 2011 року.
- Нові правила оподаткування ПДВ: послуг нерезидента (у), залежність оподаткування від наявності представництва нерезидента. У чому змінився порядок при імпорті-експорті послуг.
- Транспортні послуги: 0%, 20%, - як буде застосовуватися з 2011 р. Як зміниться оподаткування в залежності від виду транспорту.
- Подача Декларації, 26 рядок, старі податкові накладні: як працювати в перехідний період, нові правила з 2011 р.,
-Імпорт-експорт: в чому відбулися зміни для бухгалтера.
Схема оподаткування заробітної плати з 2011 р. Податкова соціальна пільга у 2011 р.
Виплата зарплати два рази на місяць: нюанси застосування нових норм.
УМОВИ УЧАСТІ: Вартість участі -799 грн. У вартість входить роздатковий матеріал, перерви на каву і ланч. Контактний телефон: 044-592-99-55
РЕЄСТРАЦІЯ на сайті: www.finclub.kiev.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас