Компанія CS завершила впровадження року! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія CS завершила впровадження року!

441
Спеціалісти компанії CS завершили впровадження автоматизованої банківської системи Б2 та системи інтерактивного обслуговування клієнтів iFOBS в Головному банку, 21 філії та 79 відділеннях Укрінбанку.
"Реалізація проекту по переводу Укрінбанку на наше ПЗ була завершена в чітко обумовлені та досить рекордні строки – 3 місяця від старту проекту до його завершення. Хотілось би відзначити, що професіоналізм співробітників IT-департаменту банку, безумовно, зіграв не останню роль в реалізації цього проекту, дотриманні всіх поставлених умов та строків впровадження", - прокоментував Дмитро Радченко, директор компанії CS.
Керівництво банку не випадково зупинило свій вибір на АБС Б2. В Укрінбанку система впроваджена в рамках Б2 Enterprise Edition (Б2 EE), яка являє собою централізовану автоматизовану банківську систему, де всі користувачі Головного банку та філій працюють в єдиній базі даних. Завдяки впровадженню Б2ЕЕ в Укрінбанку вдалось провести централізацію даних Головного банку та філій без змінення організаційної структури банку.
Система Б2EE дозволяє проводити оперативний аналіз, контроль та централізоване налаштування бізнес-процесів на рівні Головного банку для всіх філій, а також надає можливість формування консолідованої звітності (в тому числі статистичної звітності НБУ).
Використання АБС Б2 в Укрінбанку виключає великий перелік ручних операцій, більшість задач виконується в процесі закриття операційного дня (нарахування процентів, формування звітів, виписок, створення регулярних платежів та ряд інших операцій), що значно знижує навантаження на сервера в операційний час, та дозволяє оптимізувати робочий час співробітників банку.
Також, завдяки гнучкості налаштувань системи, у банка з’явилась можливість розширити перелік пропонованих послуг клієнтам, наприклад, запроваджувати складні банківські продукти.
Паралельно з переходом на АБС Б2 здійснювалось впровадження системи інтерактивного обслуговування клієнтів iFOBS. Вже зараз користувачі системи відзначають ряд переваг: зручний інтерфейс користувача, можливість швидкого доступу до інформації по рахункам та договорам, можливість оперативного здійснення платежів та ряд інших. До того ж при підключені нового користувача на його комп’ютер в загальному випадку не потрібно встановлювати ніякого спеціального програмного забезпечення.
"Сьогодні ми можемо говорити про принципово новий рівень дистанційного обслуговування наших клієнтів. Система інтернет-банкінгу iFOBS дозволила нам розширити спектр послуг, створити для клієнтів більш зручні умови для отримання інформації та придбання банківських продуктів", - поділився своїми враженнями Сергій Гавриленко, начальник департаменту інформаційних технологій Укрінбанку.
Хотілось би відзначити, що на VIII Щорічній конференції "Автоматизація банківської діяльності", Укрінбанк був нагороджений дипломом "Впровадження року" в рамках премії "Найкращі партнери CS в сфері автоматизації банківської діяльності".
Про компанію
Компанія CS працює на ринку інформаційних технологій вже більш ніж 13 років та спеціалізується на розробці, впровадженні, комплексному супроводженні та розвитку систем автоматизації для банків та страхових компаній.
Сьогодні компанія CS займає лідируюче положення серед українських розробників банківського програмного забезпечення та є єдиним в Україні розробником банківського ПО, який має статус Oracle Platinum Partner.
Більш детально про компанію CS тут.
Про банк
АТ "Укрінбанк" - універсальний кредитно-фінансовий заклад з 22-річним досвідом роботи на банківському ринку України. Ліцензія НБУ № 23, 10.01.2002 р. Статутний капітал банку станом на 01.10.2010 склав 204,42 млн. грн., активи – 2 179,52 млн. грн. Кредитний портфель банку станом на 01.10.2010 – 1 310,35 млн. грн. АТ "Укрінбанк" має широку мережу філіалів та відділень, які представлені в усіх областях та великих містах України (більш 100 закладів), а також власну мережу банкоматів.
За матеріалами:
СіЕс Інтегра
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас