Точка зору: Не виключені потужні протести проти прийняття Трудового кодексу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Точка зору: Не виключені потужні протести проти прийняття Трудового кодексу

673
Якщо проект Трудового кодексу буде виноситися на розгляд Верховної Ради в тій редакції, в якій його сьогодні хочуть прийняти, то можна очікувати потужних протестів, ще більших, ніж другий Майдан. Таку думку висловив голова Національного форуму профспілок України Мирослав Якибчук.
"Влада про це знає, і народ вийде, тому що погоджуватися з тим рабством, яке пропонується, ніхто не буде... Ми розмовляли з головою ВР (Володимиром Литвином. - Ред.) про те, щоб допогодити, внести зміни, доопрацювати та перенести прийняття Трудового кодексу після Нового року", - зазначив М.Якибчук.
За його словами, на сьогоднішній день створені відповідні робочі групи. "Ми чітко говорили: якщо буде прийматися у такому вигляді Трудовий кодекс, який сьогодні є, то ми вийдемо на вулиці і виведемо людей", - зазначив глава НФПУ.
"Експертні групи, що займаються доопрацюванням Трудового кодексу і розглядом поданих нами пропозицій, працюють у Президента, у ВР. Більше таких варіантів, мені здається, щодо безцеремонного прийняття законів в Україні не буде", - зазначив співрозмовник агентства.
Нагадаємо, як повідомляв ІМК, голова ВР В.Литвин заявив про те, що парламент не буде розглядати Трудовий кодекс до Нового року.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас