Ярошенко запропонував виключити з Податкового кодексу розділ про спрощену систему — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ярошенко запропонував виключити з Податкового кодексу розділ про спрощену систему

659
Міністр фінансів України Федір Ярошенко на зустрічі з підприємцями-протестувальниками запропонував виключити з Податкового кодексу перший розділ 14-го розділу, що стосується системи єдиного податку, а також змінити систему адміністрування податків. Про це повідомила співорганізатор акції протесту Оксана Продан.
"Міністерство фінансів запропонувало повністю прибрати з кодексу всю "спрощенку", залишити її в тій редакції, яка зараз є. І запропонували поправити адміністрування, прибрати ті новели, які у них є про адміністрування", - сказала вона.
Однак, за її словами, представники підприємців відразу ж відмовилися від цих пропозицій і продовжують наполягати на повному ветуванні кодексу президентом.
Представник Центрального штабу порятунку українського підприємництва Юрій Єременко також підтвердив незмінну позицію Майдану: ветування нинішнього кодексу, після якого може обговорюватися нове податкове законодавство.
Прес-секретар Центрального штабу порятунку українського підприємництва Святослав Швецов повідомив, що акція протесту продовжиться і в понеділок, 29 листопада, на Майдані очікується близько 40-50 тисяч осіб.
Швецов також повідомив, що на 12:00 у понеділок призначена зустріч підприємців з прем'єр-міністром України Миколою Азаровим. Нагадаємо, що підприємці відмовилися від переговорів стосовно Податкового кодексу з Кабміном і в неділю, 28 листопада, віднесли до Мінфіну і передали Ярошенку протокол, в якому міститься вимога вето президента.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас