Донецький банк знову взяв "Хромой" з напарником — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Донецький банк знову взяв "Хромой" з напарником

Кредит&Депозит
451
За три роки на рахунку зухвалої парочки - 14 пограбувань у масках зі стріляниною і загальний куш 3 млн. грн.
Наліт на "Промекономбанк" на вул. Артема 24 листопада міліція приписує тій самій парочці грабіжників, яка тримає в страху банкірів Донецька вже третій рік поспіль. "Почерк такий же, немає сумнівів - це вони. Вже чотирнадцятий епізод", - зізнався нам Володимир Козленко, начальник Ворошиловського райвідділу міліції.
Грабіж з пальбою з автомата в самому серці Донецька (500 метрів від площі Леніна) - це як рукавичка, кинута в обличчя нашим операм, які ніяк не можуть спіймати місцевих "ділінджерів". Парочку прозвали бандою "Хромого" після перегляду одного з записів камери спостереження (один нальотчик накульгує на ліву ногу). Вперше бандити проявили себе в липні 2007 року при пограбуванні "Фінростбанку" на Калінінському ринку. Їх "психологічний портрет", з обіцянкою нагороди 100 тис. грн., слідчі поширили в квітні 2010 після нальоту на "Правекс-банк" навпроти "Маяка".
Отже, що відомо, окрім кульгавості. Бандити завжди "працюють" удвох, на обличчях - маски (будівельні респіратори або марлеві пов'язки) і низько натягнуті капюшони або шапки.
При штурмі нальотчики обов'язково стріляють в підлогу або стіни, але не зупиняться і перед вбивством. У "Фінростбанк" вони вбили 25-річного охоронця, а в "Правексі" 19.12.07 поранили хлопця в плече. При собі у них автомат. Всього нальотчики забрали понад 3 млн грн. Найбільше постраждав "Правексбанк" (його грабували 5 разів), а відділення на пр. Ілліча навіть двічі - у грудні 2007 і 2008 років.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас