Британців відправлять у відпустки в обмін на ізоляцію своїх будинків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британців відправлять у відпустки в обмін на ізоляцію своїх будинків

Кредит&Депозит
635
Крім можливості виграти круїз на норвезькі фіорди, люди, які візьмуть кредит на теплоізоляцію стін своїх будинків, зможуть отримати компенсацію муніципальних податків.
Такі ініціативи британської влади, спрямовані на скорочення шкідливих викидів в атмосферу домогосподарствами країни, пише The Daily Mail. У програмі беруть участь і компанії, що поставляють енергію в будинки британців: вони пропонують дисконтні купони і можливість скорочення витрат на свої послуги.
За словами міністра з питань зміни клімату та енергетики Кріса Хуне, близько 16 млн британських домогосподарств могли б заощадити значні кошти завдяки ізоляції стін та встановленню склопакетів.
При купівлі об'єкта, що не має теплоізоляції, гербовий збір може бути понижений на 1% у тому випадку, якщо покупець виконає необхідні роботи з його ізоляції протягом встановленого терміну. У грошовому вираженні економія для середньостатистичного об'єкта нерухомості складе близько £2 тисяч.
Серед інших заходів, прийнятих владою Британії, - безкоштовна роздача понад 240 млн енергозберігаючих ламп.
Схожі заходи з енергозбереження та скорочення викидів шкідливих речовин в атмосферу застосовуються в багатьох інших країнах Європи і в США. Близько 8 тисяч дахів будинків столиці Німеччини обладнані фотоелектричними панелями, планується оснастити подібними панелями всі 500 тисяч дахів міста. Влада Копенгагена виступає з ініціативою висаджувати рослини на дахах всіх нових будинків. А мер Нью-Йорка запропонував не лише перетворювати дахи на сади, але і встановлювати на них посудини для збору дощової води.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас