Moody's поставило рейтинги ірландських банків на перегляд з можливим зниженням — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Moody's поставило рейтинги ірландських банків на перегляд з можливим зниженням

83
Рейтингове агентство Moody's Investors Service у четвер додало нові рейтинги ірландських банків до списку вже поставлених на перегляд з можливим зниженням, йдеться в повідомленні Moody's.
Рішення пов'язане з очікуваним зниженням суверенного рейтингу Ірландії агентством відразу на кілька ступенів, тобто більш різко, ніж передбачалося в жовтні 2010 року, коли агентство Moody's почало перегляд банківських рейтингів Ірландії.
До числа поставлених на перегляд рейтингів увійшли короткострокові рейтинги по банківських депозитах і боргових зобов'язаннях Bank of Ireland (Prime-1), EBS Building Society (Prime-2) і Irish Life & Permanent (Prime-2).
Також до цього списку включені кілька категорій рейтингів по субординованих зобов'язаннях EBS та Allied Irish Banks (AIB).
Раніше повідомлялося, що рейтингове агентство Standard&Poor's знизило довгостроковий суверенний рейтинг Ірландії до "A" з "AA мінус" у зв'язку з планами уряду країни взяти кредити Євросоюзу та Міжнародного валютного фонду.
Через це рівень заборгованості країни може перевищити попередні оцінки рейтингового агентства, сказано в повідомленні S&P.
Зниження суверенного рейтингу Ірландії агентством Moody's очікується в найближчі дні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас