Піреус Банк в Україні поліпшує умови автокредитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Піреус Банк в Україні поліпшує умови автокредитування

533
Піреус Банк в Україні, що входить до потужної міжнародної банківської групи Piraeus Bank Group, розпочав нову програму автокредитування. Відтепер клієнти матимуть змогу обрати будь-яку модель автомобіля, що продається в Україні через офіційних дилерів, та вибрати найзручнішу для себе схему фінансування. "Майбутні автовласники отримають низьку відсоткову ставку незалежно від терміну кредитування, а через два роки, завдяки плаваючій ставці кредиту, зможуть сплачувати менше", – повідомив менеджер по продукту автокредитування Піреус Банку в Україні Руслан Мангушев.
Банк пропонує найвигідніші на ринку та прозорі умови автокредитування. Строк кредитування становить до 7 років, відсоткова ставка за кредитом у перші два роки є фіксованою і становить від 17% річних. Починаючи з третього року процентна ставка стає плаваючою, розмір якої залежить від ставки за 6-місячним депозитом. Разова комісія за послуги банку складає 2%, жодних інших щомісячних або прихованих платежів немає. Клієнт може обрати як класичну схему кредитування, так і ануїтет з можливістю дострокового погашення кредиту без штрафних санкцій. Мінімальна сума кредиту становить 30 тис. грн., максимальна – 400 тис. грн.
За словами Руслана Мангушева, отримати кредит на придбання автомобіля в Піреус Банку легко та швидко: "Вдосконалена процедура перевірки позичальника та взаємодії з автодилерами дозволяє клієнту отримати кредит лише за два дні. Причому Піреус Банк лояльно ставиться до своїх клієнтів. Ми пропонуємо індивідуальне рішення для кожного клієнта в залежності від його можливостей. Так, розраховувати на отримання кредиту може навіть той позичальник, мінімальний сукупний місячний дохід якого становить 2 тис. грн. і більше".
Довідка. Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 56 млрд 600 млн євро і власним капіталом 3 млрд 400 млн євро (станом на 30.06.2010). Заснований у 1916 р., Піреус Банк сьогодні здійснює діяльність у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків і 21 компанія, які надають повний спектр фінансовіх послуг. В Україні Піреус Банк надає повний комплекс банківських послуг приватним особам, малому і середньому бізнесу, а також корпоративним клієнтам.
Банк є членом Асоціації українських банків, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, а також входить до числа банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.
Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка "5") від незалежного рейтингового агентства "Кредит-рейтинг", що характеризує здатність банку вчасно і в повному обсязі виплачувати вклади.
За матеріалами:
Піреус Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас