Міжнародні тенденції в банківському ризик-менеджменті: Corporate governance та Базель III — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міжнародні тенденції в банківському ризик-менеджменті: Corporate governance та Базель III

226
Які нові тенденції в сфері банківського ризик-менеджменту?
Як вивести управління банками на новий рівень?
Що радять міжнародні експерти в цій сфері?
На ці та багато інших питань можна буде знайти відповіді на інформаційній бізнес-сесії міжнародного банківського експерта Ламари фон Альбертіні (Швейцарія). Організатор бізнес-сесії – Міжнародна бізнес-школа "Nikland".
Незважаючи на існування цілого ряду принципів і рекомендацій в галузі корпоративного управління, фінансова криза виявила недоліки у корпоративному управлінні фінансовими інститутами. Більше того, фінансова криза була обумовлена істотними недоліками в корпоративному управлінні банків, які не впоралися в свою чергу із завданнями ризик-менеджменту.
Основне завдання бізнес-сесії - показати новий погляд на взаємозв'язок банківського корпоративного управління і банківського ризик-менеджменту. Будуть освітлені вплив провалів і недоліків в корпоративному управлінні на фінансову кризу, включаючи системи ризик менеджменту.
Під час сесії будуть детально розглянуті нові принципи вдосконалення корпоративного управління для забезпечення функціонування системи ризик - менеджменту і, отже, стабільності фінансових інститутів згідно останнім рекомендаціям Базельського комітету з банківського нагляду (Принципи для Вдосконалення Корпоративного Управління Базельського комітету з банківського нагляду від 4 жовтня 2010). Ці рекомендації є складовою частиною Базеля III, який у свою чергу є відповіддю на фінансову кризу.
Окремо акцент в програмі поставлений на конкретне застосування рекомендацій Базельського комітету для поліпшення системи ризик-менеджменту у фінансових установах.
Цільова аудиторія бізнес-сесії: топ-менеджмент і фахівці банків, топ-менеджмент і співробітники страхових компаній; керівники, фінансові директори компаній, що ведуть зовнішньоекономічну діяльність; фахівці з ризик-менеджменту; керівники адвокатських та юридичних компаній, практикуючі юристи.
Лектор:
Ламара фон Альбертіні (Швейцарія) - експерт з банківського права з багаторічним міжнародним досвідом роботи в галузі "Legal Compliance & Risk Control" в провідних банках Німеччини і Швейцарії. Кандидат юридичних наук, викладацька діяльність в Мюнхенському університеті (1998-2002 рр.), автор наукових публікацій. Мови: російська, українська, німецька та англійська.
Організатор:
Міжнародна бізнес-школа "Nikland" - провідна бізнес школа нового покоління. Школа покликана формувати й виховувати лідерів, що розраховують застосовувати свої професійні знання в умовах швидкозростаючих ринків.
Місце проведення: м. Київ, вул. Госпітальна, 12, готель "Президент Готель".
Час проведення: з 10:00 до 14:00.
Реєстрація:
Для слухачів участь у бізнес-сесії безкоштовна за умови попередньої реєстрації до 6 грудня за тел. (044) 331 44 83, info@nikland.com.ua, www.nikland.com.ua
Попередня акредитація журналістів обов'язкова.
Контактна особа: Юлія Курченко, тел. (044) 331 44 83, e-mail: lang@nikland.com.ua
Партнери інформаційної бізнес-сесії:
Генеральний новинний партнер: ІА "Інтерфакс-Україна"
Генеральний медіа-партнер: "Finance.ua"
Приймає слухачів готель "Президент Готель".
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас