30 листопада ВР першим питанням може розглянути Податковий кодекс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

30 листопада ВР першим питанням може розглянути Податковий кодекс

Казна та Політика
501
Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко прогнозує, що 30 листопада, в день початку пленарних засідань парламенту, першим питанням буде винесено питання Податкового кодексу.
Про це повідомляє прес-служба ВР.
На думку Томенка, влада виявилась не готова до громадського протесту проти нового Податкового кодексу, який направив свій "головний удар" проти малого бізнесу і фактично залишив податковий статус-кво для великого.
Він зазначив, що спроба через псевдо-професійні дискусії переконати, що це реформаторський документ на користь громадян, і одночасне повне ігнорування очевидних пропозицій і поправок, які пропонувала опозиція при розгляді документа в другому читанні, залишає президентові лише один реальний варіант дій.
"Після того, як документ надійде президентові, він поверне його до Верховної ради з рядом обмовок, які стосуватимуться ліберальніших підходів в частині пільгового оподаткування тих, хто працює на єдиному податку", - заявив Томенко.
Віце-спікер вважає сповна зрозумілим, що за таких обставин Верховна Рада зобов'язана буде невідкладно повернутися до розгляду питання Податкового кодексу в контексті можливих змін, які запропонує президент України.
"Наскільки підприємці сприймуть ці пропозиції і зупинять акції протесту - залежатиме від радикальності змін, які будуть запропоновані Верховній Раді", - підкреслив він.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас