Київських чиновників судитимуть за розтрату майна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київських чиновників судитимуть за розтрату майна

Казна та Політика
3223
Міліція в даний момент розслідує чотири кримінальні справи, порушені за результатами перевірки структурних підрозділів КМДА.
Кримінальні справи пов'язані з розтратою коштів столичного бюджету в будівельній і комунальній сферах. Слідство планує передати справи до суду в грудні.
Зокрема, йде розслідування справи відносно службовців КП Київзембуд за фактом заволодіння майном комунального підприємства на суму 10 млн гривень. Під час розслідування порушена справа відносно заступника директора КП, його оголошено в розшук.
Крім цього, КП Київжилспецексплуатація уклало договір із неназваним товариством з обмеженою відповідальністю на заміну ліфтів у Шевченківському і Голосіївському районах. ТОВ отримало вісім мільйонів гривень, проте заміну ліфтів не провело. Міліція розбирається в ролі чиновників і підприємців. Відносно директора ТОВ і одного з керівників КП ведуться слідчі дії.
Ще дві справи відкрито відносно махінацій при будівництві лінії швидкісного трамвая, в одному випадку йдеться про 23 млн гривень, в іншому - про 850 тисяч гривень.
Нагадаємо, у вересні, Служба безпеки України почала розслідувати п'ять кримінальних справ за фактами скоєння злочинів чиновниками Київської міськдержадміністрації
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас