У Мексиці 57,6% працівників заробляють менше офіційної мінімальної зарплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мексиці 57,6% працівників заробляють менше офіційної мінімальної зарплати

Казна та Політика
207
Число мексиканських робітників, які отримують заробітну плату нижче мінімальної, дедалі збільшується, передає Prensa Latina з посиланням на дані Національного інституту статистики і географії (ІНЕГІ).
Відповідно до цифр, у третьому кварталі цього року кількість працівників, які заробляли кошти нижче мінімальної заробітної плати, збільшилася до 57,6%, склавши на 840 тис. осіб більше у порівнянні з аналогічним періодом 2009 р.
У зв'язку з цим віце-президент Міжамериканського банку розвитку Сантьяго Леві заявив, що державна політика в галузі зайнятості у формальному секторі має важливе значення для економічного зростання, що виражається в реальному підвищення заробітної плати.
Складна економічна ситуація змусила багатьох людей шукати другу роботу, щоб збільшити доходи, і рівень безробіття знизився на 1% в третьому кварталі цього року порівняно з попереднім, повідомляє ІНЕГІ. Дослідження, проведене Центром вивчення приватного сектора, підтверджує попередні дані, уточнюючи, що 1/3 зайнятого населення працює неофіційно.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас