Надрага заявляє про надання 1 млн. сімей субсидій на житлово-комунальні послуги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Надрага заявляє про надання 1 млн. сімей субсидій на житлово-комунальні послуги

Казна та Політика
190
Міністр праці та соціальної політики Василь Надрага заявляє про надання станом на 17 листопада понад 1 млн. сімей субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства праці та соціальної політики.
"На 17 листопада 2010 житлову субсидію за новим порядком в Україні отримують понад 1 млн. сімей", - передаються в повідомленні його слова під час прес-конференції в Миколаєві.
При цьому він підкреслив, що це в 4,5 рази більше, ніж було одержувачів субсидії до впровадження нового порядку (229,8 тис. сімей).
На переконання міністра, це стало можливим в результаті заходів, прийнятих Кабінетом Міністрів, серед яких зниження планки доходів, при яких сім'ям компенсуються витрати на житлово-комунальні послуги, та спрощення порядку звернення громадян по субсидії.
Як повідомляло агентство, на початку листопада Надрага заявляв про надання 603 тис. сімей субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.
Мінпраці прогнозувало надання 1-2,5 млн. сімей субсидій на житлово-комунальні послуги в період опалювального сезону 2010-2011 років.
14 липня Кабмін прийняв рішення про підвищення субсидії населенню на оплату житлокомпослуг.
Національна комісія регулювання електроенергетики з 1 серпня підвищила роздрібні ціни на природний газ для населення в середньому на 50% до 72,54-295,41 коп/куб. м (з ПДВ)
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас