Китай розробляє заходи для економії електроенергії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китай розробляє заходи для економії електроенергії

Енергетика
151
Держкомітет КНР з розвитку і реформ та інші відомства країни спільно випустили розпорядження, що пропонує місцевим урядам підготувати документ про потреби і плани з витрачання електроенергії в 2011 році, повідомили місцеві ЗМІ.
У них вказується, що це спрямовано на "економію і наукове використання електроенергії", і положення даного документа увійдуть до річного плану енергетичного і економічного розвитку кожної провінції та автономного району країни.
У документі про потреби в електроенергії мають бути враховані показники "ефективності і вдосконалення" використання електрики, його економії з метою реалізації політики економії енергоресурсів і захисту навколишнього середовища.
Зокрема, центральні відомства висунули вимогу, щоб у документі, який повинні підготувати місцеві уряди, була закладена економія в 0,3% від усього обсягу електроенергії, який даній адміністративній одиниці поставили електропостачальні компанії в 2010 році. Крім того, максимальні навантаження електромереж не повинні будуть в 2011 році перевищувати максимальні навантаження 2010 року також на 0,3%.
Розроблених показників витрати електроенергії мають дотримуватися енергоспоживаючі підприємства з 1 січня 2011 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас