Компанія CS підтримала Oracle — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія CS підтримала Oracle

387
Компанія CS, провідний розробник систем автоматизації банків та страхових компаній, виступила платиновим спонсором щорічної найбільшої конференції корпорації Oracle - Oracle Day, що проходила в жовтні у Києві.
Конференція викликала величезний інтерес зі сторони цільової аудиторії. У заході прийняли участь провідні експерти, підприємці та інноватори в сфері інформаційних технологій. В цілому конференцію відвідали більш ніж 500 представників державних установ та провідних українських компаній.
В ході заходу гості змогли ознайомитися з найновішими продуктами та рішеннями корпорації Oracle та її партнерів, дізнатися о найбільш важливих розробках і тенденціях IT-сфери.
Серед маси представленої інформації достатньо широкий інтерес викликали доповіді компанії CS, в ході яких були висвітлені історія розвитку компанії, її роль на ринку інформаційних технологій, історія партнерства з Oracle. Також описані задачі та продемонстровані конкурентні переваги ряду рішень компанії CS для банків – автоматизованої банківської системи Б2, аналітичної системи CS::BI та новинки компанії – рішення JetB2, яке реалізує нове клієнтське місце АБС Б2 через web-інтерфейс. В рамках сесії по базам даних представники CS розповіли об опціях та можливостях Oracle Database для користувачів з точки зору розробника.
Така масштабна конференція, безумовно, несе неоціненну користь для розвитку співробітництва виробників та споживачів інформаційних технологій і, відповідно, грає важливу роль у розвитку українського IT-ринку в цілому.
Нагадаємо, що компанія CS є єдиним розробником банківського програмного забезпечення в Україні, який володіє найвищим статусом партнерства з компанією Oracle – Platinum Partner.
За матеріалами:
СіЕс Інтегра
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас