"Газпром": "Північний" та "Південний" потоки відображають інтереси Росії та ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Газпром": "Північний" та "Південний" потоки відображають інтереси Росії та ЄС

Енергетика
147
ВАТ "Газпром" розглядає можливість додаткових постачань російського газу до Франції газогоном "Північний потік".
Про це УНІАН повідомили в управлінні інформації ВАТ "Газпром" за підсумками робочої зустрічі голови правління "Газпрому" Олексія Міллера і заступника голови правління, віце-президента GDF SUEZ Жана-Франсуа Сиреллі.
"Сторони обговорили питання взаємодії компаній в енергетичній сфері, у тому числі перспективи додаткових постачань російського газу до Франції газогоном "Північний потік", - говориться у повідомленні.
Учасники зустрічі дійшли думки, що зміцнення довгострокового партнерства між "Газпромом" і GDF SUEZ сприятиме підвищенню безпеки газопостачання споживачів європейських держав.
"Успіхи у реалізації нових інфраструктурних проектів, таких як "Північний" і "Південний потік", є віддзеркаленням взаємних інтересів Росії і Європейського Союзу в енергетичній сфері. Нашим європейським партнерам зрозуміло, що існуючих транспортних потужностей вже недостатньо для задоволення попиту на газ в довгостроковій перспективі. Упевнений, наша співпраця з французькими компаніями є одним з ключових чинників у вирішенні завдання із забезпечення зростаючих потреб Європи в природному газі", - зазначив Міллер.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас