Янукович доручив Азарову погасити борги держустанов за комуналку і виділити гроші на ремонт тепломереж та котелень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович доручив Азарову погасити борги держустанов за комуналку і виділити гроші на ремонт тепломереж та котелень

Казна та Політика
68
Президент України Віктор Янукович доручив прем'єр-міністру Миколі Азарову та головам органів місцевої влади вжити заходів для погашення боргів за енергоносії та комунальні послуги, спожиті держустановами і створити "гарячі лінії" з питань роботи паливно-енергетичного комплексу (ПЕК).
Про це йдеться в дорученні "Про заходи щодо забезпечення сталої роботи в осінньо-зимовий період підприємств ПЕК, комунальної теплоенергетики та об'єктів соціальної сфери і задоволення потреб населення в наданні послуг з централізованого опалення та гарячого водопостачання", підписаному главою держави і опублікованому на його сайті в понеділок.
В.Янукович доручив М.Азарову передбачити у держбюджеті на наступний рік кошти на ремонт та реконструкцію теплових мереж та котелень. "З метою забезпечення сталої роботи в осінньо-зимовий період підприємств паливно-енергетичного комплексу, комунальної теплоенергетики та об'єктів соціальної сфери і задоволення потреб населення в наданні послуг з централізованого опалення і гарячого водопостачання, М.Азарову (доручаю - ред.) опрацювати питання передбачення у проекті Державного бюджету України на 2011 рік коштів для здійснення заходів із запобігання аваріям та техногенним катастрофам у житлово-комунальному господарстві, в тому числі для ремонту і реконструкції теплових мереж та котелень. Термін - до 1 грудня 2010 року", - йдеться в дорученні президента.
М.Азарову, голові Ради міністрів Автономної Республіки Крим, головам обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій глава держави доручив до кінця поточного року "вжити невідкладних заходів до погашення заборгованості за енергоносії та комунальні послуги, спожиті установами і організаціями, які фінансуються з державного та місцевих бюджетів". Крім того, до 19 листопада 2010 року вони повинні "створити телефонні "гарячі лінії" з питань роботи підприємств паливно-енергетичного комплексу та комунальної теплоенергетики, забезпечити їх цілодобову роботу і невідкладне реагування на звернення громадян", йдеться в дорученні В.Януковича.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас