Путін: Компанії РФ візьмуть участь у тендерах у сфері енергетики, транспорту, зв'язку і ВТС у Лівані — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін: Компанії РФ візьмуть участь у тендерах у сфері енергетики, транспорту, зв'язку і ВТС у Лівані

Казна та Політика
115
Низка великих компаній Російської Федерації подали заявки на участь в тендерах по проектах в галузі енергетики, транспорту, зв'язку та військово-технічного співробітництва (ВТС) у Лівані. Про це повідомив в рамках спільної зустрічі з прем'єр-міністром Лівану Саадом Харірі прем'єр-міністр РФ Володимир Путін, передає РБК.
"Практично по всіх цих напрямках є конкретні плани співпраці, і ряд великих компаній вже подали заявки як можливі учасники в тендерах. Ми сьогодні поговоримо і будемо просити допомогти в просуванні заявок російських компаній на ті або інші роботи в Лівані", - сказав В.Путін . У свою чергу прем'єр-міністр Лівану відзначив, що ліванська сторона вітає присутність російських компаній на ліванському ринку в галузі транспорту і енергетики, зокрема, будівництва гребель і залізних доріг.
В.Путін підкреслив, що в рамках зустрічі планується підписати два документи. Один з них стосується співпраці Генеральної прокуратури РФ і Міністерства юстиції Лівану, другий - угода в галузі культури.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас