Піреус Банк поновив іпотечне кредитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Піреус Банк поновив іпотечне кредитування

770
Піреус Банк в Україні відновив іпотечне кредитування фізичних осіб на нових вигідних та прозорих умовах. Тепер клієнти зможуть отримати іпотечний кредит у гривні на житло на вторинному ринку строком до 20 років за відстоковою ставкою від 17% річних.
Головними перевагами нового іпотечного кредиту Піреус Банку є одна з найнижчих процентних ставок на ринку, великий термін кредитування, який дозволяє зменшити розмір щомісячного фінансового навантаження на позичальника, швидкість прийняття рішення банком про видачу кредиту, відсутність прихований комісій та будь-яких штрафних санкцій за дострокове погашення. Крім того, принципово нова схема встановлення ставки дозволить, за сприятливих ринкових умов, поступово зменшувати платежі за відсотками, починаючи з другого року користування кредитом. Таку можливість надає плаваюча ставка кредиту, що залежить від розміру відсоткової ставки за піврічним депозитом.
Якщо у перший рік кредитної програми клієнт користується фіксованою ставкою, то починаючи з другого року ставка кредитування стає плаваючою. За словами члена правління Піреус Банку в Україні Дмитра Мусієнка, така схема визначення ставки має певні переваги: "На ринку спостерігається переконлива тенденція зниження ставок за депозитами. Якщо на початку поточного року ставки за 6-місячними депозитами коливались на рівні 20-25% річних, то сьогодні вони становлять 14-17% річних, а вже на початку 2011 р. вони стануть ще нижчими".
Важлива перевага іпотечного кредиту в Піреус Банку - зручність отримання рішення щодо кредитування. Клієнту не потрібно збирати всі документи на заставну нерухомість для отримання попереднього рішення по кредиту, адже воно ухвалюється лише щодо клієнта максимально можливої суми кредиту. Таке рішення приймається протягом одного робочого дня, а після того, як клієнт обере бажану нерухомість, підготовка кредитних договорів займає до одного тижня.
Банк надає кредит до 70% вартості житла. Клієнти можуть обрати як стандартний, так і ануїтетний метод погашення кредиту. Комісія банку за видачу кредиту становить 1,5% та сплачується одноразово, інших комісій або прихованих платежів немає.
Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 56 млрд 600 млн євро і власним капіталом 3 млрд 400 млн євро (станом на 30.06.2010). Заснований у 1916 р., Піреус Банк сьогодні здійснює діяльність у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, Кіпрі, а також у світових фінансових центрах - Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків і 21 компанія, які надають повний спектр фінансовіх послуг.
В Україні Піреус Банк надає повний комплекс банківських послуг приватним особам, малому і середньому бізнесу, а також корпоративним клієнтам.
Банк є членом Асоціації українських банків, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, а також входить до числа банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.
Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка "5") від незалежного рейтингового агентства "Кредит-рейтинг", що характеризує здатність банку вчасно і в повному обсязі виплачувати вклади.
За матеріалами:
Піреус Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас