Фельдман просить Держдепартамент США розібратись із Тягнибоком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фельдман просить Держдепартамент США розібратись із Тягнибоком

Казна та Політика
392
Народний депутат України Олександр Фельдман, який перебуває з візитом у США, провів зустріч із Спецпредставником Держдепартаменту США із боротьби з антисемітизмом Ханною Розенталь під час якої проінформував американську сторону про суспільно-політичні процеси в Україні.
В бесіді із спецпредставником Держдепу, Фельдман звернув особливу увагу пані Розенталь на зміцнення позицій праворадикальної партії "Свобода" за результатами останніх місцевих виборів в Україні. Розенталь висловила свою стурбованістю зростанням праворадикальних настроїв в Україні і в Європі і заявила про те, що ці процеси є предметом пильного моніторингу. Між Фельдманом і Розенталь були досягнуті домовленості про реалізацію спільних проектів, про обмін інформацією і про організацію візиту Спецпредставника Держдепартаменту США до України на початку 2011 року.
Також Фельдман провів зустрічі із Спецпредставником ОБСЄ із боротьби з антисемітизмом Ендрю Бейкером, міністром Канади у справах громадянства, міграції і мультикультуралізму Джейсоном Кенні, і Спецпосланцем МЗС Великобританії у справах Холокосту сером Ендрю Бернсом, під часяких обговорювалися заходи в рамках 70 роковин трагедії Бабиного Яру. За словами Фельдмана, на заходи з нагоди 70-х роковин трагедії Бабиного Яру очікується приїзд до України великої кількості іноземних делегацій, парламентарів і представників іноземних урядів.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас