Переможці акції Ощадбанку поїдуть до Єгипту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Переможці акції Ощадбанку поїдуть до Єгипту

Фондовий ринок
74
“До сонячного Єгипту – з карткою Ощадбанку" – під такою назвою Державний ощадний банк України розпочинає нову акцію, розраховану на своїх клієнтів-держателів карток платіжної системи MasterCard Europe S.A.”, - повідомив перший заступник голови правління банку Анатолій Гулей.
За умовами акції, бажаючі взяти в ній участь повинні за період з 20 грудня п.р. по 20 січня 2003 року розрахуватися не менше 3 разів платіжною карткою Ощадбанку в будь-яких підприємствах торгівлі чи сфери послуг. Загальна сума обов’язкових платежів для держателів карток Maestro складає не менше 500 грн. А для держателів EuroCard/MasterCard (Mass, Gold) вона становить не менше 1000 гривень.
Анатолій Гулей також повідомив, що переможців акції очікують цінні призи – чотири путівки до Єгипту. По дві путівки окремо буде розіграно серед держателів карток Maestro і Eurocard/MasterCard. Переможці акції “До сонячного Єгипту – з карткою Ощадбанку" визначатимуться за допомогою лототрона серед тих, хто виконає умови акції. Розиграш призів проведе спеціально створена комісія.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас