В Кабміні вирішили освоювати сільгоспземлі Чорнобильської зони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Кабміні вирішили освоювати сільгоспземлі Чорнобильської зони

Аграрний ринок
541
Міністерство із надзвичайних ситуацій (МНС) і Міністерство агрополітики (МінАП) планують освоювати сільськогосподарські землі Чорнобильської зони. Про це на брифінгу повідомив в.о. міністра із надзвичайних ситуацій Михайло Болотських.
Болотських зазначив, що сьогодні МНС активно працює з МінАП і науковими інститутами в даному напрямі, зокрема розробляється відповідна програма.
"Щоб була чітка, зрозуміла нормативно-правова база, наукова база, аби ми розуміли весь алгоритм дій для того, щоб всі території, які можна використовувати частково, які можна використовувати в повному обсязі для сільського господарства, були використані. Така програма буде розроблена до березня і ми її оприлюднимо", - сказав Михайло Болотських.
Зазначимо, раніше сьогодні Болотських повідомив, що Україна розраховує на участь генерального секретаря ООН Пан Гі Муна, президента Росії Дмитра Медведєва і президента Білорусі Олександра Лукашенка в міжнародній науково-практичній конференції "25 років Чорнобильської катастрофи. Безпека майбутнього", яка відбудеться в Україні 20-23 квітня 2011 року.
25 років трагедії на ЧАЕС виповниться 26 квітня 2011 року.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас