Компанія SI BIS організує семінар з ефективного управління ІТ-рішеннями на базі продуктів Microsoft — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія SI BIS організує семінар з ефективного управління ІТ-рішеннями на базі продуктів Microsoft

264
18 листопада 2010 року компанія SI BIS спільно с Microsoft організовує семінар "ЕФЕКТИВНЕ УПРАВЛІННЯ ІТ-РІШЕННЯМИ НА БАЗІ ПРОДУКТІВ MICROSOFT", в якому поділиться своїм досвідом налаштування і впровадження служб управління, а представники Microsoft презентують свої рішення публіці.
В рамках семінару відбудуться доклади на такі теми:
  • Управління ІТ. Принципи і підходи ITIL

    ITIL - Information Technology Infrastructure Library - Бібліотека Інфраструктури Інформаційних Технологій, що описує найкращі способи організації роботи ІТ-компаній. Вона налічує сім томів, в яких описується весь набір процесів необхідних для постійного забезпечення високої якості ІТ-сервісів та підвищення рівня задоволеності користувачів.

  • Харні сервіси Microsoft - різноманітні сценарії впровадження SaaS, PaaS, IaaS в організаціях

    Впровадження хмарних сервісів Microsoft, таких як Azure і Office 365 в концепціях Software as a service - ПЗ як послуга; Platform as a Service - платформи для розробки, тестування, розгортання й підтримки веб-додатків як послуги; та Infrastructure as a Service - комп’ютерної інфраструктури як послуги. Представники Microsoft висвітлять всі можливості цих сервісів та особливості їх реалізації.

  • Впровадження служби технічної підтримки користувачів

    Служба технічної підтримки забезпечує автоматизацію вирішень технічних проблем користувачів, скорочує час на їх виконання і підвищує ефективність роботи бізнес-процесів. Правильно побудована та налаштована служба технічної підтримки виконує моніторинг та запобігає виникненню технічних проблем, завдяки чому досягається безперервна робота всіх додатків. Досвідом побудови такої системи поділяться спеціалісти компанії SI BIS.

  • Нове рішення з керування ІТ-послугами - Opalis

    Opalis - засіб автоматизації ІТ-процесів та інтеграції з іншими інструментами, що дозволяє керувати рівнем віртуальних машин і робить віртуальні обчислення доступнішими. Opalis забезпечує моніторинг корпоративних систем, автоматизує впровадження нових ІТ-сервісів та керує вже встановленими додатками.

  • Організація моніторингу інфраструктури на базі System Center Operation Manager

    System Center Operation Manager - набір інструментів з всебічного управління й моніторингу ІТ-сервісів, додатків та серверів. Цей продукт консолідує інформацію про роботу різнорідних елементів ІТ-інфраструктури і виводить її в єдину консоль. Представники Microsoft розкриють всі можливості нової версії цього продукту.

  • Приватна хмара з використання SCVMM та SSP 2.0

    Microsoft System Center Virtual Machine Manager - це засіб управління віртуальними машинами, що знаходяться в мережі. SCVMM оптимізує не тільки виконання задач з управління віртуалізованою інфраструктурою, але й керує звичайними фізичними серверами паралельно з віртуальними ресурсами. Нова версія цього продукту має ряд нових можливостей, які будуть детально описані експертами Microsoft.

Дата проведення: 18 листопада 2010 року
Місце проведення: Київ, вул. Жилянська 75, бізнес центр "Євразія", офіс Microsoft
Контакти: Компанія SI BIS, тел. (044) 499-12-12, www.sibis.com.ua
Олександр Гайдук, ag@sibis.com.ua
Яременко Олена, ey@sibis.com.ua
Для реєстрації на семінар необхідно зареєструватись, перейшовши за посиланням або відправити реєстраційні дані (ПІБ, посада, організація, телефон та e-mail) за адресою ag@sibis.com.ua
При запиті сертифікату безпеки натиснути "Ok".
Запрошуємо всіх бажаючих відвідати даний захід.
Інформація про компанію:
SI BIS LLC (ТОВ "ЕсАй БІС") - провідний системний інтегратор на ринку України. За 15 років успішної роботи на ринку компанія реалізувала більше 100 комплексних IT-проектів. Спеціалісти компанії впроваджують проекти з побудови центрів обробки даних, корпоративних мережевих систем, керування ІТ-інфраструктурою. Окрім цього, компанія надає послуги з ІТ-консалтингу та аутсорсингу, а також проводить навчання спеціалістів Замовника в Центрі Бізнес-Знань. www.sibis.com.ua
За матеріалами:
ЕсАй БІС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас