Депозит у кишені: мобільна карта "Банку "Таврика" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депозит у кишені: мобільна карта "Банку "Таврика"

Фінтех і Картки
649
"БАНК "Таврика" випустив платіжну карту міжнародної платіжної системи Vіsa Іnt., що поєднує картковий рахунок і розміщення депозитного вкладу.
АТ "БАНК "Таврика" випустив платіжну карту міжнародної платіжної системи Vіsa Іnt., що об'єднала дві банківські послуги: відкриття карткового рахунку й розміщення депозитного внеску. Новий унікальний продукт має назву "Мобільна карта" і поєднує у собі переваги банківської платіжної карти з можливістю одержання додаткового доходу у вигляді відсотків, що нараховуються на залишок на картковому рахунку. При цьому процентна ставка є значно вищою, ніж у звичайних карткових продуктів. Крім того, клієнт одержує доступ до коштів на своєму рахунку цілодобово. Фактично - це депозитний вклад у кишені. Гроші можна зняти в будь-який момент, але чим більше грошей і чим довше вони перебувають на рахунку, тим, природно, є вищим додатковий дохід.
"Мобільна карта" - це універсальний платіжний інструмент, що добре себе зарекомендував і дає змогу клієнтові мати доступ до своїх грошових коштів і в Україні, і за кордоном 24 години на добу, одержувати готівку в банкоматі або в касі банку, розплачуватися за покупки й послуги в торговельних мережах і здійснювати будь-які регулярні платежі. "Мобільна карта" дуже популярна серед молоді, тому що дає можливість розраховуватися за товари й послуги через Інтернет.
Чому цей продукт є унікальним? Багато банків розробляли аналогічні продукти, особливо тоді, коли довіра до депозитних банківських вкладів падала. Перевага "Мобільної карти" в тому, що поповнення карткового рахунку власником карти в касі банку відбувається без комісії. Річна процентна ставка, за якою нараховується дохід на залишок на рахунку, становить 14% у гривні, 7% у доларах і 4,5% у євро. За одержання готівки в мережі відділень і банкоматів "Банку "Таврика" або за розрахунок за будь-які товари й послуги в торговельних мережах й Інтернеті клієнт не платить ніякої додаткової комісії банку.
З метою безпеки встановлюється стандартний ліміт на одержання готівки, що її клієнт може збільшити або зменшити до будь-якої суми, просто подзвонивши до контакт-центру банку (тел. 0 800 500 999) у будь-який час протягом доби. Клієнт може зняти зі свого рахунку всю суму за винятком незнижуваного залишку, як і в інших банках. Але клієнт банку "Таврика" і в цьому випадку має переваги. Фіксується певна сума, що не міняється в залежності від величини залишку на рахунку. До моменту закриття карткового рахунку на цю суму також нараховується відсоток за встановленими ставками. Наприклад, вартість найбільш популярної й поширеної карти Vіsa Electron, що випускається терміном дії на два роки, коштує всього п'ять гривень без додаткові плати за обслуговування. Незнижуваний залишок по даному продукту й даному класі карти становить 100 гривень, на який теж нараховуються відсотки.
Додатковою послугою є інформування власника "Мобільної карти" про рух коштів на його картковому рахунку sms-повідомленнями, щоб клієнт знав про проведені операції, залишок на рахунку й нарахованих на цю суму відсотків за річною ставкою без дзвінків до банку або його відвідування.
У планах "Банку "Таврика" - розробка доступу клієнтів до рахунків за допомогою системи Інтернет-Клієнт-Банк, що дасть змогу клієнтові формувати виписки за рахунком, здійснювати ті чи інші операції, мати можливість заблоковувати або розблоковувати платіжну карту.
"Мобільна карта" була розроблена 2009 року, але темпи збільшення залишків на карткових рахунках свідчить про те, що люди усе більше довіряють і цьому продукту, і "Банку "Таврика".
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас