Нові тарифи на послуги хостингу та оренди серверів від New Generation Networks — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові тарифи на послуги хостингу та оренди серверів від New Generation Networks

249
Компанія New Generation Networks, провідний провайдер швидкого і надійного хостингу для бізнесу, оголошує про введення нових тарифів на послуги по розміщенню сайтів у мережі інтернет та оренду віртуальних виділених серверів з листопада 2010 року. Тепер кожен клієнт може заощаджувати, отримуючи при цьому швидкий і надійний хостинг. Такий крок став можливим завдяки впровадженню нових технологічних рішень та оновленню парку серверів.
Тепер усім бажаючим доступні три нових базових тарифних плани на послуги розміщення сайтів (хостингу): "Персональний", "Бізнес" та "Студія". Тарифний план "Персональний" надає до 2 Гб місця на диску для розміщення одного сайту, дозволяє створювати до 100 електронних поштових скриньок. Тарифний план "Бізнес" надає 5 Гб місця на диску і дозволяє розміщувати до 3 сайтів. А в тарифному плані "Студія" існує тільки одна умова - 15 Гб дискового простору. Всі інші можливості тарифними планами не обмежені. Щомісячна оплата в тарифних планах "Персональний", "Бізнес" та "Студія" складе відповідно від 25 грн, від 40 грн і від 155 грн в залежності від терміну дії договору на надання послуги хостингу.
Також оновилися тарифні плани на оренду віртуальних виділених серверів і з листопада 2010 року клієнтам доступні три нових базових тарифних плани: "NGN500", "NGN1000", "NGN2000". У тарифі "NGN500" клієнтам надається 50 Гб дискового простору, 512 Мб оперативної пам'яті і гарантується частота процесора від 750 МГц, хоча верхній ліміт частоти обмежений лише поточним завантаженням сервера. Тариф "NGN1000" розрахований на клієнтів, які не бажають обмежувати свої проекти в мережі Інтернет, і дозволяє отримати в своє розпорядження до 100 Гб дискового простору, 1 Гб оперативної пам'яті і виділене фізичне ядро процесора з частотою 2,8 ГГц . Для найбільш вимогливих клієнтів, які бажають заощаджувати на покупці власного продуктивного сервера, тарифний план "NGN2000" надає 200 Гб дискового простору, 2 Гб оперативної пам'яті і два виділених фізичних ядра процесора частотою 2,8 ГГц. Щомісячна плата в тарифних планах "NGN500", "NGN1000", "NGN2000" відповідно становитиме 333 грн, 667 грн та 1400 грн. При цьому для всіх тарифних планів передбачається безкоштовний порт 100 Мбіт, необмежений трафік, виділена IP-адреса, повний адміністраторський доступ, включення до точки обміну українським і європейським трафіком. За додаткову плату всім клієнтам також надається зручна і функціональна панель управління ISP Manager Lite.
Детальніше про тарифи на сайті компанії New Generation Networks: www.ngn.net.ua
Заснована в 2006 році, компанія New Generation Networks надає комплексні послуги з розміщення та підтримки Інтернет-проектів, а також аутсорсингу інформаційних технологій. Компанія працює з клієнтами різних галузей: фінансові організації, компанії, що спеціалізуються на електронній комерції, засоби масової інформації, неприбуткові організації, приватні особи. New Generation Networks є партнером провідних постачальників ІТ-рішень і технологій: Microsoft, Cisco, Citrix, 1C-Бітрікс, VMware та ін
Місія компанії: максимальна реалізація вашого потенціалу в Інтернет.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас