Президент може звільнити ще одного заступника глави Мінпаливенерго — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент може звільнити ще одного заступника глави Мінпаливенерго

Енергетика
228
Президент України Віктор Янукович найближчим часом може підписати указ про звільнення ще одного заступника міністра палива і енергетики - Тетяни Корнякової. Про це повідомило джерело в уряді.
За його словами, дане звільнення, як і попереднє звільнення з посади заступника міністра Наталії Шумкової, відбудеться в рамках виконання відповідного доручення Президента уряду оптимізувати структуру штату заступників у міністерствах і відомствах в рамках повернення до конституційної моделі 1996 року.
Відзначимо, на сьогоднішній день міністр палива і енергетики Юрій Бойко має 6 заступників: першого заступника Сергія Чеха і п'ятьох заступників - Микиту Константинова, Володимира Макуху, Володимира Лучнікова, Ігоря Кірюшина і Тетяну Корнякову.
Як повідомлялося, Президент України Віктор Янукович своїм указом 1 листопада ц.р. звільнив Наталію Шумкову з посади заступника міністра палива та енергетики України.
Т. Корнякова обіймає посаду заступника міністра палива і енергетики з липня 2009 року. До цього працювала заступником генерального прокурора України.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас