КМДА: Найближчим часом 6 станцій метро в Києві будуть звільнені від МАФів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА: Найближчим часом 6 станцій метро в Києві будуть звільнені від МАФів

219
Найближчим часом 6 станцій метро в Києві будуть звільнені від МАФів. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації з посиланням на заступника голови КМДА Олександра Мазурчака, який провів друге засідання комісії з питань впорядкування розміщення тимчасових споруд.
"У результаті обговорень прийнято рішення демонтувати 480 малих архітектурних форм без дозвільної документації і 61 тимчасову споруду, встановлену з порушенням в радіусі 20 метрів біля входу на станції метрополітену. Це ті МАФи, які ускладнюють роботу метрополітену й загрожують безпеці пасажирів", - сказав О.Мазурчак.
Також комісією прийнято рішення звернутися до Головного управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища з проханням відкликати всі дозволи на розміщення МАФів біля входів і виходів зі станцій метрополітену.
Більше того, демонтажу підлягають і 30 зупиночних комплексів, які встановлені з порушенням "Єдиних правил ремонту і утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, правил користування ними та охорони" і при відсутності інвестиційних договорів з КП "Київпастранс". Їх власники систематично не дотримуються правил утримання МАФів у належному санітарному й технічному стані.
Як нагадали при цьому в КМДА, на попередньому засіданні діючої комісії було прийнято рішення демонтувати 232 малі архітектурні форми: 230 тимчасових споруд без дозвільної документації і 2 МАФи, розміщені на місці реконструкції кінцевої зупинки швидкісного трамваю на вулиці Старовокзальній.
За інформацією Головного управління контролю за благоустроєм, станом на 1 листопада демонтовано 100 об'єктів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас