Колесников купив львівському ДАІ новий Passat за пошкоджене авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колесников купив львівському ДАІ новий Passat за пошкоджене авто

846
Віце-прем'єр-міністр України Борис Колесников придбав для львівського ДАІ новий Volkswagen Passat як компенсацію за пошкоджений раніше.
Про це агентству "Інтерфакс-Україна" у четвер повідомив сам віце-прем'єр.
"Я купив львівському ДАІ нову машину, такий же Volkswagen Passat (такий самий, як той, що постраждав у ДТП у четвер у Львові). Зараз його обладнають і у вівторок Андрій Садовий (мер Львова) на моє прохання вручить його", - сказав Колесников, підкресливши, що придбав автомобіль за власні кошти.
При цьому віце-прем'єр не заперечує власної вини у ДТП. "Винен виключно я, не ДАІ, оскільки саме я був за кермом", - сказав він.
Колесников назвав жартом інформацію про те, що припаркований на узбіччі автомобіль ДАІ намагався його обігнати праворуч: "Ніякого обгону бути не могло. Як запитали журналісти, так я й відповів. З таким же успіхом я міг сказати, що більше нічого зручного з того, що хотілося б розбити, під рукою не виявилося".
"Я готовий понести будь-яке передбачене в даному випадку покарання", - підкреслив він.
Колесников також поділився своїми враженнями про нові автобуси для міст, що прийматимуть матчі Євро-2012, відзначивши при цьому, що автобуси "хороші, сучасні".
"Я думаю, що вони (автобуси) стануть окрасою наших міст, нашої країни", - сказав він, додавши, що замовлення на їх виготовлення є найбільшим за всю історію України. Він висловив упевненість, що реалізація даного замовлення надасть істотну підтримку вітчизняному підприємству-виробнику.
Як повідомлялося, у четвер у Львові під час передачі першого 49 автобусів представникам міст, що прийматимуть матчі Євро-2012 року, Колесников сів за кермо автобуса, призначеного для Донецька, і, проїхавши кілька десятків метрів, на повороті врізався в машину супроводу ДАІ, що стояла на узбіччі.
У результаті в автомобіля ДАІ відлетів бампер, ліва передня фара і було пошкоджене ліве колесо. На автобусі, за кермом якого сидів Колесников, - всього кілька подряпин.
Відповідаючи на запитання журналістів, чи є це новою традицією - замість розбивання пляшки шампанського розбивати автобуси, Б. Колесников відповів: "Так".
Кабінет міністрів України 30 березня поточного року підписав з ЛАЗом меморандум, що передбачає постачання 2 тис. автобусів і 500 тролейбусів у міста, які прийматимуть фінальну частину Євро-2012,
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас