Продається готель "Челсі" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Продається готель "Челсі"

Нерухомість
190
Легендарний "Chelsea Hotel" на Манхеттені в Нью-Йорку виставлений на продаж. Як повідомляє агентство Bloomberg, нинішні господарі володіли готелем більше 65 років.
За заявою члена ради директорів компанії-власника Пола Бронштейна, нові господарі за допомогою інноваційних ідей зможуть "дати готелю друге життя". Вартість історичного об'єкту доки не визначена.
Дванадцятиповерховий готель на 125 номерів (також є 101 номер для постійного проживання), побудований в 1883 році між Сьомою і Восьмою авеню, був найвищою будівлею міста того часу. Під готель будівля стала використовуватися з 1905 року. У 1977 році готель першим в Нью-Йорку увійшов до Національного реєстру історичних місць США.
Тут в різний час зупинялися Марк Твен, О. Генрі, Боб Ділан, Мерилін Монро, Енді Уорхол, Артур Міллер, Джиммі Хендрікс, Джим Моріссон та інші відомі особи. Готель також згадується в безлічі пісень. У 1978 році в цьому готелі була знайдена мертвою Ненсі Спанджен, подруга музиканта групи Sex Pistols Сіда Вішеса, який, з чуток, міг її убити.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас