"Водний світ" - кращий архітектурний проект року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Водний світ" - кращий архітектурний проект року

Нерухомість
394
Грандіозний водний розважальний центр з'явиться в китайському Шанхаї в недалекому майбутньому. Це розробка фахівців з компанії "The Atkin’s Architecture group", яка славиться архітектурними преміум-проектами на всій території Близького Сходу та в Індії.
"Водний світ" отримав вищу міжнародну винагороду як кращий архітектурний та інженерний проект цього року. Він стане ще одним ласим шматочком у шанхайському пирогу, що притягує туристів зі всього світу.
Найцікавіше в будівлі те, що зверху вона практично не вирізняється із ландшафту. Розважальний центр буде побудований в природному кар'єрі приголомшливої краси, вже зараз заповненому водою. Тут розмістять готель на 400 номерів, ресторани, спортивні зали, кафе, бари та багато іншого.
Кожен зможе знайти у "Водному світі" заняття до душі: спортсменам запропонують зайнятися підводним плаванням, банджі-джампінгом і полазити по скелям, а люди, які віддають перевагу спокійному відпочинку, просто зможуть насолодитися красою довколишнього ландшафту з борту шикарної яхти.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас