Центр Києва стане "турецьким"? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Центр Києва стане "турецьким"?

Нерухомість
472
Турецький інвестиційно-будівельний холдинг Metal Yapi Konut планує побудувати в центрі Києва бізнес-центр і житловий комплекс з апартаментами.
Всі дозволи на будівництво вже отримані, затверджені архітектурні проекти. Для будівництва будуть залучені турецькі фахівці і відомі зарубіжні архітектори. Ділянки під забудову знаходяться у власності турецької компанії.
Початок реалізації проектів заплановано на перший квартал 2011 року. Завершити будівництво планується протягом двох років. Інші деталі проектів і місцерозташування ділянок під забудову не уточнюються. Фінансування проекту турецька сторона здійснюватиме за власні кошти. На першому етапі обсяг інвестицій у розвиток об'єктів складе 250 мільйонів доларів.
Компанія Metal Yapi Konut працює на ринку нерухомості Туреччини більше 30 років. Серед проектів компанії - забудова 242 тисяч квадратних метрів в центрі Стамбулу і найвищий будинок турецької столиці. У Києві холдинг побудував будівлі для міністерств культури і транспорту України, готель Hyatt Regency, а також декілька житлових і торговельних об'єктів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас