Нові умови оформлення платіжних карт "MasterCard" в АКІБ "УкрСиббанк" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові умови оформлення платіжних карт "MasterCard" в АКІБ "УкрСиббанк"

189
АКІБ «УкрСиббанк» запропонував своїм клієнтам нові більш вигідні умови оформлення пластикових карт міжнародної платіжної системи «MasterCard»: EuroCard/MasterCard Mass, EuroCard/MasterCard Business і EuroCard/MasterCard GOLD. При оформленні пластикової карти за бажанням клієнта незнижуваний залишок, передбачений параметрами емісії карт, може бути розміщений на кожнім з більш ніж 30 видів депозитних внесків в АКІБ «УкрСиббанк». Крім того, в якості незнижуваного залишку можуть бути використані засоби на депозитному внеску в АКІБ «УкрСиббанк», розміщені раніше безпосередньо власником карти або третьою особою (за згодою з нею). Таким чином, незнижуваний залишок на Вашій карті може стати внеском і приносити додаткові відсотки.
В якості незнижуваного залишку по платіжній карті може бути прийнятий будь-який вид депозитних внесків в АКІБ «УкрСиббанк» на наступних умовах: кошти на депозиті і на картковому рахунку повинні бути в одній валюті, мінімальна сума депозиту повинна бути не менш суми незнижуваного залишку, встановленого для платіжних карт відповідного класу, а термін дії депозиту – не менш терміну дії емітованої карти. На кошти на депозиті щомісяця нараховуються відсотки, передбачені по даному виду внеску, в залежності від суми і терміну розміщення. Сума нарахованих відсотків по депозиту перелічується банком на поточний чи картковий рахунок вкладника. По закінченні терміну дії договору про відкриття й обслуговування карткового рахунка депозит повертається вкладнику.
Як повідомлялося раніше АКІБ «УкрСиббанк» є членом міжнародної платіжної системи «MasterCard» з 2000 року.
На сьогоднішній день АКІБ «УкрСиббанк» емітовано більш 25 000 платіжних карт системи «MasterCard» і 65 000 карт платіжної системи «ГЕО», для обслуговування яких установлено 60 банкоматів і близько 80 POS-терміналів у всіх містах присутності банку.
Довідка:
АКІБ «УкрСиббанк» зареєстрований 18 червня 1990 року. Банк має ліцензію НБУ № 75 від 24.12.2001 року на проведення банківських операцій. За станом на 1.11.2002р. статутний фонд банку - 90,0 млн. грн., валюта балансу – 2949,6 млн. грн., капітал - 224,6 млн. грн., регіональна мережа банку містить у собі 145 філій і відділень у всіх регіонах України. Клієнтами АКІБ «УкрСиббанк» є більш 15,5 тисяч підприємств України і близько 100 тисяч приватних осіб.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас