Київ у наступному році має намір побудувати сміттєпереробний завод — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ у наступному році має намір побудувати сміттєпереробний завод

412
Київська міська державна адміністрація має намір залучити близько 400 мільйонів євро для будівництва сміттєпереробного заводу в Києві в 2011 році. Про це повідомив заступник голови КМДА Руслан Крамаренко.
"Конкурс ще не проводили. Наступного року плануємо залучити близько 400 мільйонів євро. Наступного року і будівництво плануємо почати", - сказав Крамаренко. Він зазначив, що доки не відомо від кого притягуватимуться ці кошти.
Інвестор буде визначений за результатами конкурсу. Нагадаємо, в середині вересня Крамаренко заявив, що Київ має намір провести інвестконкурс на будівництво сміттєпереробного заводу до 2011 року. З його слів, найбільш відповідне місце для будівництва такого заводу - ділянка в 5 гектарів на Троєщині біля ТЕЦ-6.
Проект будівництва заводу планується винести на громадське слухання, але після того, як будуть отримані інвестпрозиції. А прем'єр-міністр Микола Азаров в червні запропонував компанії Mitsubishi Heavy Industries (Японія) взяти участь в будівництві сміттєпереробного заводу в Києві.
За матеріалами:
День
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас