Працівники бішкекського магазину затиснули грабіжника дверима — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Працівники бішкекського магазину затиснули грабіжника дверима

Кримінал
88
У Бішкеку співробітникам продуктового магазина "Рибак" удалося затримати озброєного грабіжника, повідомляє ІА "24.kg". За даними МВС Киргизії, вони затиснули злочинця дверима і протримали його до прибуття міліціонерів.
Напад на магазин "Рибак" було здійснено в минулу суботу, 16 жовтня. В середині дня до приміщення увірвалось двоє чоловіків в масках, озброєні пістолетами (відомо, що один із пістолетів був травматичним). Вони спробували оволодіти грошима з каси, але, за інформацією АКИpress, зустріли опір з боку декількох робітників магазина.
Тоді грабіжники вирішили сховатися, але втекти встиг лише один. Другого робітники затиснули дверима. Його спільник спробував визволити товариша: він просунув руку в дверну щілину і кілька разів вистрілив із травматичного пістолета. В результаті була поранена продавщиця. Після цього грабіжник кинув свого напарника і втік.
Скоро, як повідомляється, злочинець, що втік, був затриманий. Під час слідства з'ясувалося, що до нальоту (ймовірно, йдеться про організацію злочину) причетна ще одна людина. Тепер його шукає міліція.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас