Експерт: Сезон корпоративної звітності продовжує радувати інвесторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Сезон корпоративної звітності продовжує радувати інвесторів

Фондовий ринок
186
Сезон корпоративної звітності за третій квартал продовжує радувати інвесторів.
Про таку тенденцію на світових фондових ринках висловив аналітик компанії Astrum Investment Management Денис Бєлов.
Він відзначив, що результати Google за третій квартал 2010 року перевищили чекання учасників ринку на 14,5%, показавши зростання прибутку до 7,64 долара на акцію. Компанія AMD, основним бізнесом якої є випуск процесорів, в третьому кварталі зафіксувала прибуток на акцію у розмірі 0,15 долара. Цей результат перевищив чекання ринкових гравців на значні 150%.
За словами аналітика, сьогодні буде опублікована чергова порція макроекономічних даних в США. У вересні інфляція має скласти 0,2% м/м, що дещо нижче від серпневого показника в 0,3%. Зростання оптових продажів у вересні має скласти 0,4% м/м.
Згідно консенсус-прогнозу, індекс виробництва в штаті Нью-Йорк, що розраховується Федеральним резервним банком Нью-Йорка, у вересні має зрости на 1,9 пункту до 6 пунктів. Сьогодні також буде опублікований індекс споживчих настроїв від Мічиганського університету.
В жовтні індекс, згідно з чеканнями ринку, повинен показати зростання на 0,7 пункту до 68,9 пункту. Сьогодні перед відкриттям американських ринків публікуються звіти двох компаній фінансового сектора - Charles Schwab і First Horizon National Corporation. Після закриття ринків свій звіт опублікує General Electric.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас