Азаров: Говорити про строки укладання угоди щодо зони вільної торгівлі із ЄС поки зарано — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Говорити про строки укладання угоди щодо зони вільної торгівлі із ЄС поки зарано

124
Прем'єр-міністр України Микола Азаров заявляє, що укладення договору про зону вільній торгівлі з Європейським Союзом вимагає часу і говорити про терміни доки зарано.
"Думаю, що нам не треба ставити перед собою жодних термінів, працювати наполегливо, послідовно, на реалізацію всеосяжної угоди про зону вільної торгівлі", - сказав він, виступаючи на конференції "Україна: від кризи до зростання. Економіка, інвестиції, ринки" в Брюсселі в середу.
На днях заступник голови торговельних зв'язків Європи і Центральної Азії, директорату торгівлі Європейської комісії Філіпп Куіссон заявив в Києві, що підготовка угоди про глибоку всеосяжну зону вільної торгівлі між Україною і ЄС може зайняти ще декілька місяців. Він підкреслив, що угода "дуже складна" і над нею ще потрібно попрацювати, зокрема, українська сторона повинна переглянути питання енергетичних напрямів.
Як зазначив заступник міністра економіки України Валерій Пятницький, з'явилися нові обставини, пов'язані із приєднанням України до Європейського енергетичного співтовариства, і ця обставина створює нові питання, які необхідно вирішити.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас