Альфа-Банк відкрив філію в Миколаєві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк відкрив філію в Миколаєві

Фондовий ринок
576
Планомірно розширюючи свою присутність у регіонах України, Альфа-Банк відкрив філію в Миколаєві.
Сьогодні регіональна мережа ЗАТ «Альфа-Банк» (Україна) включає філії в Донецьку, Харкові, Дніпропетровську, Миколаєві, представництва у Львові і Запорожжі, відділення в Києві.
Миколаївська філія Альфа-Банку надасть своїм клієнтам повний комплекс банківських продуктів і послуг універсального фінансового інституту.
Відкриття філії в Миколаєві дозволить підприємствам і організаціям Південного регіону підвищити ефективність свого бізнесу, скориставшись новими можливостями, серед яких довгострокове кредитування і забезпечення взаємовигідного співробітництва з закордонними компаніями завдяки взаємодії з ВАТ «Альфа-Банк» (Росія), а також дочірніми банками в Нідерландах і Казахстані.
«Ми готові до співробітництва з будь-якими підприємствами регіону і зможемо запропонувати їм висококваліфікований банківський сервіс», - підкреслює керуючий Миколаївською філією ЗАТ «Альфа-Банк» Володимир Петрусенко.
Альфа-Банк вже бере участь у рішенні соціальних проблем регіону, а також має намір здійснювати благодійну і культосвітню діяльність.
Адреса Миколаївської філії ЗАТ «Альфа-Банк»: 54001, м. Миколаїв, вул. Велика Морська, 63, тел.: (0562) 58-0101, факс: (0562) 58-0102.
Довідка
ЗАТ «Альфа-Банк» (Україна) поступально й ефективно розвивається на Україні як універсальний банк, що пропонує своїм клієнтам максимальний набір банківських продуктів і послуг. Валюта балансу банку за три квартали 2002 року зросла на 65,2% і на 1 жовтня 2002 року склала 303,577 млн грн. Кредитно-інвестиційний портфель зріс на 72,7% і склав 230,662 млн. гривень. Обсяг засобів клієнтів зріс на 57% - до 103,574 млн. грн. Капітал банку з обліком притягнутої субординованої позики складає близько 110 млн. гривень. У жовтні 2001 року Альфа-Банк почав власну емісію міжнародних пластикових карт Visa Int. в Україні.
Найбільш великі клієнти Альфа-Банку в Україні - ВАТ «Дніпроспецсталь», НПІГ «Інтерпайп», НАК «Нафтогаз України», ВАТ «Дрогобичський долотний завод», ВАТ «Сумське НПО ім. Фрунзе», ТД «Жидачевський паперовий комбінат», ВАТ «Насосенергомаш», ПІІ «Тнк-Україна», ЗАТ АСК «Остер-Київ», ЗАТ «АРС», ВАТ «Азов», ЗАТ «АВК», АТ «ДАНКО», СП ТОВ «Метален», ВАТ «Нікопольський завод феросплавів», ТОВ «Магній» (Калушський завод «Магній»), Корпорація «ІСД».
У поточному році Альфа-Банк виступив менеджером по організації і розміщенню перших облігаційних випусків ЗАТ «АВК» (обсяг емісії – 9 млн. гривень по номіналу) і СП ТОВ «Метален» (обсяг емісії – 50 млн. гривень по номіналу), а також другого облігаційного випуску ВАТ «Галичфарм» (обсяг емісії – 3,19 млн. гривень по номіналу).
Успішно реалізуються власні інвестиційні проекти Альфа-Банку в області засобів масової інформації і фармацевтики, серед яких ЗАТ «Новий канал», ЗАТ «Наше Радіо», ЗАТ «Діорама» - видавець газети «Діорама плюс «Московський Комсомолець», ВАТ «Галичфарм».
Миколаївська область - один з перспективних регіонів України, що динамічно розвиваються. Область розташована на півдні України, займає площу 24,6 тис. кв. км, чисельність населення – 1,32 млн. чоловік. Мінерально-сировинні ресурси на території області представлені значними запасами будівельних матеріалів. Тут розташовані маючи загальнодержавне значення родовища різнобарвних гранітів, з яких роблять декоративно-лицювальні матеріали, а також родовища будівельного каменю і запаси сировини для виробництва цементу, карбонатної і глинистої породи. Вигідне географічне розташування забезпечують близькість до промислових центрів Донецко-Приднепровского регіону, а також вихід до Чорного моря. Основу промислового комплексу складають атомна енергетика, машинобудування (у першу чергу, суднобудування й енергомашинобудування), кольорова металургія, харчова і легка промисловість, переробка морепродуктов, виробництво будматеріалів, річковий і морський транспорт (портово-промисловий комплекс).
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас