Метрополітен стане комфортнішим для облич з обмеженими можливостями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Метрополітен стане комфортнішим для облич з обмеженими можливостями

Казна та Політика
82
Протягом дев'яти місяців поточного року для осіб з обмеженими фізичними можливостями разом з існуючими з'їздами для колясок облаштують вісім додаткових металевих поручнів, повідомляє Київпрес.
Як повідомили в КП Київський метрополітен, до кінця року планується встановити ще три таких поручні. Для осіб з вадами зору нанесено 255 попереджувальних обмежувальних смуг на першій і останній сходинках сходових маршів пересадочних вузлів і підземних переходів, які знаходяться на балансі метрополітену. На станції Святошино і Нивки виконана заміна існуючих металевих з'їздів для колясок на гранітні.
Крім цього, придбано і введено в експлуатацію шість сучасних вагонів вітчизняного виробництва, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.
Також в метрополітені діють і виконуються працівниками станцій інструкції "Про порядок проїзду в метрополітені пасажирів-інвалідів на колясках", "Про порядок проїзду в метрополітені інвалідів по зору I і II груп" і здійснюється постійна співпраця з центральним правлінням Українського товариства сліпих (УТС) і громадською організацією Центр реабілітації інвалідів-спинальників Відродження-АРС.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас