Британці націлились на космічні готелі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британці націлились на космічні готелі

Нерухомість
328
Британський мільярдер Річард Бренсон, якого можна назвати піонером приватного космічного туризму, має намір найближчим часом вивести готельну нерухомість на "неземний" рівень.
Про це Бренсон заявив на діловій конференції в Куала-Лумпурі, повідомляє AFP. За словами підприємця, космічні готелі можна було б споруджувати на Місяці і потім використовувати їх як "перевалочну базу" для далеких перельотів.
Зрозуміло, об'єкти готельної нерухомості в космосі поки що швидше концепція, ніж реальний проект. Проте сам по собі приватний космічний туризм - справа найближчого майбутнього. Компанія Virgin Galactic, якою володіє Бренсон, почне виводити туристів на орбіту вже через 18 місяців - про це також було заявлено на згаданій конференції.
Шестимісний пілотований космічний корабель SpaceshipTwo, на якому здійснюватимуться польоти, був вперше випробуваний в липні цього року. До теперішнього часу Virgin Galactic зібрала заявки від більш ніж 330 потенційних космічних туристів на загальну суму $45 млн. Відзначимо, що вартість польоту для однієї людини починається від $220 тис.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас