Зсув у Мексиці: Під завалами опинилися 300 будинків з мешканцями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зсув у Мексиці: Під завалами опинилися 300 будинків з мешканцями

Кримінал
268
На південному заході Мексики через сходження обвалу під землею поховані близько 300 будинків, жертвами трагедії можуть стати сотні людей, передає РБК із посиланням на Reuters.
Природна катастрофа сталася в штаті Оахака, коли люди ще спали. У регіоні йдуть проливні дощі, погана погода ускладнює доступ рятувальників у район надзвичайної події. За даними низки мексиканських ЗМІ, в результаті сходу обвалу могли загинути близько 1 тис. людей.
Нагадаємо, що 21 вересня ц.р. щонайменше семеро загинули і ще 20 осіб вважаються зниклими без вісті в результаті обвалу дороги в центральній частині Мексики. Інцидент стався в результаті сходу зсуву, викликаного проливними дощами.
Відзначимо, що на початку лютого ц.р. в центральних районах Мексики загинули 11 людей у результаті зсуву. Тоді зсув, що зійшов після декількох днів проливних дощів і повеней, "поховав" під собою кілька автомашин на основній магістралі, що веде зі столиці Мехіко до міста Валле де Браво.
Також у вересні 2006 р. в результаті сходу зсувів загинули 16 людей. Тоді в одному з віддалених селищ на півночі країни обвалом накрило п'ять житлових будинків. Під тоннами каміння і багна опинилися похованими десятеро людей - двоє дорослих і вісім дітей. Ще троє людей отримали травми.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас