Coca-Cola отримала схвалення на придбання свого ботлера Coca-Cola Enterprises — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Coca-Cola отримала схвалення на придбання свого ботлера Coca-Cola Enterprises

Фондовий ринок
212
Найбільший в світі виробник безалкогольних напоїв - американська корпорація Coca-Cola Co. повідомила сьогодні, що отримала схвалення американських і канадських регуляторних органів (Федеральної торгівельної комісії (ФТК) США і Управління з конкуренції Канади) на придбання свого найбільшого ботлера Coca-Cola Enterprises Inc. (CCE) за 12,3 млрд дол., включаючи боргові зобов'язання на суму 8,9 млрд дол., пише РБК.
Проте обидва регулятор взяли до уваги той факт, що ССЕ також обслуговує операції конкуруючого підприємства Dr Pepper Snapple, а тому сформулювали для компанії низку правил, покликаних зберегти конкурентний баланс. Так, ФТК вимагає обмежити доступ співробітників Coca-Cola до інформації, здатної вплинути на ринок і порушити сталу рівновагу, повідомляється в поширених сьогодні матеріалах Федеральної торгівельної комісії.
В опублікованому сьогодні прес-релізі Coca-Cola повідомляється також, що для завершення операції, яке намічене на кінець 2010 р., компанії необхідно заручитися підтримкою ради директорів ССЕ. Вони проголосують з цього питання 1 жовтня 2010 р. і, як очікується, дадуть згоду.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас