Лоліту в Болгарії обрахували на 7 тисяч євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лоліту в Болгарії обрахували на 7 тисяч євро

Кримінал
407
Замість того щоб згадувати приємні моменти відпустки, співачка підраховує збитки. Майже місяць провела влітку співачка Лоліта з коханим Дмитром в Болгарії - там у епатажної артистки власний будинок під Бургасом.
Закохані вважали такий відпочинок чи не репетицією медового місяця! Але тепер, замість того щоб згадувати приємні моменти, Лоліта... підраховує збитки. Болгарські канікули співачці затьмарила місцева управляюча компанія, яка почала виставляти Лоліті величезні рахунки за обслуговування будинку, повідомляють dni.ru. "Я і знати не знала про якісь додаткові послуги щодо мого будинку! - обурюється співачка. - А мені нарахували додаткових сім тисяч євро - ось просто так! Я найняла юриста, почали розбиратися. Виявляється, в компанії і немає жодних документів, на підставі яких мені були виставлені рахунки. Мало того, після розбирань зі мною цей рахунок просто... переписали на іншу квартиру, мовляв, а раптом там прокатить?"
До речі, Лоліта - не перша жертва нечистих на руку керівників. Раніше на нечувані ціни на "комуналку" в Болгарії скаржився її зоряний сусід - співак Борис Моїсєєв. Загалом, на цей раз обурена співачка не сиділа склавши руки, а взяла ситуацію під особистий контроль
"Ми провели збори власників місцевих апартаментів, організували відразу товариство власників житла, - хвалиться Лоліта. - Тепер особисто стежитиму за тим, хто управляє компанією, і вимагатиму, що звітували перед нами про будь-які витрати".
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас